Cum comand?

Comanda online

Este mult mai simplu decat crezi. Acceseaza meniul principal unde gasesti produsele noastre sau cauta produsul in Search dupa denumire sau nume public.

Dupa ce ai gasit produsul si esti convins ca este ceea ce-ti doresti, mai uita-te putin pe poze, eventual la detalii, si dupa aceea nu trebuie decat sa ii dai Adauga in cos.

Dupa ce ai completat toate campurile, mai uita-te o data – doar sa fii sigur – si dupa aceea apasa Trimite Comanda

De aici ne ocupam noi si ne asiguram ca produsul dorit de tine ajunge cat mai repede sa-l ai si fizic. Doar in cazul in care avem nevoie de informatii suplimentare, te contactam.

Daca ai timp la dispozitie iti recomandam sa-ti faci si cont. E mai simplu de urmarit comenzile anterioare, stadiul celor actuale si nu mai trebuie sa-ti reintroduci datele de fiecare data.

In cazul in care intampini anumite dificultati sau ai intrebari, da-ne un semn; telefonul nostru este 0720.551.302 sau scrie-ne la office@enduristan.ro

Poti achita:

- Ramburs (cash) la livrarea coletului; vei achita cash curierului la livrare

- Plata cu cardul direct pe site; toate platile sunt securizate

Foarte important! La orice comanda facuta vei primi factura fiscala, fie in colet fie pe e-mail-ul furnizat la plasarea comenzii. Avem rugamintea sa pastrezi factura intrucat aceasta este necesara pe toata perioada de garantie a produsului.