FAQ

Calitatea produselor noastre

Noi, la Enduristan, proiectăm și fabricăm bagaje de motocicletă de primă clasă. Pentru noi, călătoriile off-road și aventura in general fac parte integrantă din viața noastră de ani de zile, iar toate bagajele noastre se bazează pe acest bogat bagaj de experiență. Prin urmare, toate produsele noastre sunt absolut pregătite în proporție de 100% pentru utilizarea în off-road.

Toate gențile noastre de rezervor, gențile laterale, roll-bag-urile, rucsacii, gentile laterale etc. sunt rezistente în proporție de 100% la apă, noroi, nisip și praf. Nu aveți nevoie de sac interior sau husă de ploaie.

Puteți vedea produsele noastre în direct la unul dintre distribuitorii noștri sau la un eveniment la care suntem prezenți.

Despre procesul de vanzare

Puteți cumpăra direct de la noi prin intermediul acestui magazin online sau puteți achiziționa produsele noastre de la unul dintre distribuitorii noștri. Puteți găsi toți distribuitorii noștri.

Poti folosi metodele de plati online, cu cardul, sau optiunea platii in numerar la targurile la care participam.

Din păcate, poate să se întâmple ca din când în când un produs să nu fie disponibil în magazinul nostru online. Cu toate acestea, acest lucru va fi indicat direct la produs, inclusiv timpul estimativ de livrare.

Toate țările către care facem livrări directe sunt înregistrate în magazinul online împreună cu costurile de livrare corespunzătoare. Pentru comenzile către alte țări, vă rugăm să contactați distribuitorii noștri din țara respectivă.

Toate țările către care facem livrări directe sunt înregistrate în magazinul online împreună cu costurile de livrare corespunzătoare. Pentru comenzile către alte țări, vă rugăm să contactați distribuitorii noștri din țara respectivă.

Despre livrare

De obicei, expediem comanda dumneavoastră în ziua lucrătoare următoare. Veți primi o confirmare de expediere imediat ce pachetul este trimis. Comanda dumneavoastră ar trebui să ajungă în Romania în termen de 2 zile lucrătoare. In cazul in care produsul comandat nu este in stoc, vom afisa timpul estimativ de livrare.

Expediem toate comenzile cu FAN Courier sau DPD. Odată ce coletul a părăsit depozitul nostru, o poti urmări folosind AWB-ul comunicat de catre firma de curierat.

Dacă pachetul nu a ajuns în termen de 5 zile lucrătoare de la expediere, te rugam să ne contactezi, menționând comenzii. Noi com lua legatura cu firma de curierat si vom rezolva problema livrarii intarziate.

Costurile de livrare sunt afisate pe site, la finalul comenzii. Pentru o valoare a bunurilor de peste 200 RON, vom expedia comanda gratuit.

Garantie

5 ANI GARANȚIE

Enduristan proiectează și distribuie bagaje de primă clasă. Pentru noi, călătoriile off-road au facut parte din viețile noastre de ani de zile. Toate produsele noastre se bazează pe acest bogat bagaj de experiență. Rezultatul sunt produse cu funcționalitate ridicată, detalii inovatoare și cea mai bună calitate - exact așa cum sunt necesare pentru o călătorie prin Enduristan. Avem încredere în această calitate și de aceea toate produsele noastre beneficiază de o garanție de 5 ani.

Vă rugăm să contactați magazinul de unde ati achizitionat produsul (online sau dealerul local) cu factura, care va lua legătura cu noi. Dacă ați achiziționat produsul direct de la noi, de pe www.enduristan.ro vă rugăm să ne contactați, menționând numărul comenzii, o descriere a daunelor și una sau mai multe fotografii relevante.

Daca ai cumparat un rucsac Hurricane 15 sau Hurricane 25 si doresti sa comanzi patch-ul personalizat, acceseaza completeaza acest formular.